A magyar konyha védjegye: a paprika
Töltött paprika, lecsó és pörköltek, paprikás krumpli, gulyásleves, halászlé – a paprika minden hagyományos magyar ételben megtalálható...
Töltött paprika, lecsó és pörköltek, paprikás krumpli, gulyásleves, halászlé – a paprika minden hagyományos magyar ételben megtalálható...
A nyári hőség jelentős hatással van szervezetünk működésére, anyagcserénkre is. A meleg hónapokban ételeink és italaink figyelmes megválasztásával...
Javában tart a nagyböjt időszaka, ami – vallási hovatartozástól függetlenül – remek alkalom arra, hogy egy kicsit jobban odafigyeljünk...
Bár sokan csak egy újabb „étkezési hóbortnak” tartják, egyre nagyobb azoknak a tábora, akik arra biztatnak, lehetőleg olyan zöldségeket...
Karácsonytól újévig hajlamosak vagyunk több száz, de akár több ezer kalóriával is többet bevinni, mint amire a szervezetünknek szüksége...