Erhardt Zoltán a folyamatos megújulás híve. Családi gyökereiből táplálkozik az az erő, mellyel a mindennapokban halad. Vidéki éttermének konyháját a regionális ízek jellemzik, és olyan kedvelt magyar fogások, melyek modern konyhatechnológiával, hagyományos receptúra szerint készülnek.
Az Alpokalja-Fertő-táj Védjegy birtokosa. A régió termelőinek termékei – lekvárok, szörpök, borok, sajtok – nemcsak az étlap fogásaiban jelennek meg, szívesen ajánlja és értékesíti őket a városban elsőként megnyitott kézműves pékségében. Közel 20 éves törzsvendégkörére éppoly büszke, mint kollégáira. A siker kulcsát a tisztességes alapanyagokban és a jó csapatmunkában látja.
Szakmai útja során először a bor, majd a kovász bűvöletébe került. Előbb hivatalos borbírálóvá és borszakértővé vált, majd pék szakmát is szerzet. 2021 óta a Magyar Kézműves Kenyértársaság tagja.
A jó kenyér a szenvedélye, melynek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a három városon belüli péküzlet és a Sopron környéki további két értékesítő pont.
A Soproni SZC Vendéglátó, Kereskedelmi Technikum és Kollégium diákjainak oktatási helyszínt biztosít szakács és felszolgáló szakmákban. A leendő szakemberek éppúgy tanulnak és fejlődnek az étterem konyháján és a vendégtérben, mint a Soproni SZC Berg Gusztáv Szakképző Iskola pék-cukrász tanulói a pékségben. A pékségben szeretettel fogadja a kisebb gyerekeket is. Óvodásokkal, kisiskolásokkal ismerteti meg egy-egy látogatás során a pék szakma szépségeit, kóstoltatja meg a kovászos kenyeret, sós kiflit.
Külföldi tanulmányutak, szakmai rendezvényeken való részvétel, a szakma iránti szeretet és elhivatottság vezette a szakács mestervizsga letételéhez.
Hazai gasztro- és zenei fesztiválok állandó résztvevője. Főzött már Jared Leto Oscar-díjas színésznek és zenésznek. Szakmai karrierjének csúcspontja Angela Merkel és Orbán Viktor közös soproni látogatása 2019 augusztusában, a páneurópai piknik 30. évfordulóján, melynek során a budapesti Gundel Étterem csapatával közösen látták vendégül az államfőket.
A városba látogatók nemcsak az Erhardt-konyha és pékség ízeit élvezhetik, hanem családi panziójának otthonosságát, kényelmét is immár 18 szobában, Sopron egykori poncichter negyedének szívében. A virágos, tiszta környezetet a Magyar Turizmus Zrt. 2014-ben Rozmaring-díjjal tüntette ki.
Az Év Vendéglőse díjat 2001-ben alapította a Magyar Vendéglátók Ipartestülete. A díj odaítélésénél mindenkor kiemelkedő szempont az eredményesen végzett munka, a vendéglős társadalom tekintélyét öregbítő, tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység is. A díjazott olyan vendéglős kell, hogy legyen, aki szakmaszeretetével, tudásával példaképül szolgálhat a felnövekvő generációk és a pályatársak számára.