Kihívás volt a hús fajtájának kitalálása, amely alapján neki lehetett állni az ételkészítésnek. A TAEG Zrt. csapata a sorsolás során vaddisznó húst kapott, amelyből csülkös vaddisznópörkölt készült. Az ételjegyekkel érkező látogatók szinte elkapkodták a bográcsban főtt finomságot, de a zsűrinek épp maradt még kóstolni való. A mesterszakácsok elismerően vélekedtek az étel fűszerezéséről és az elkészítés módjáról. A “taeges” csapat új tapasztalatokkal, szép élményekkel zárta a versenyt és már új ötletekkel várja a következő lehetőséget, hogy gasztronómiai tudását megmutathassa.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F2022%2520augusztus%2Fcs%25C3%25BClk%25C3%25B6s%2520p%25C3%25B6rk%25C3%25B6lt.jpg)