| 2024. augusztus. 27. | 1 perc olvasás

A kapuvári tűzoltók ismét megmutatták gasztronómiai tudásukat

Múlt hétvégén rendezték meg a IV. Nyárzáró Vidéki Gasztroprogram és Csipketalálkozót Hövejen, amelyen a kapuvári tűzoltók is megmutatták főzőtudományukat.

A főzőverseny idei témája a halból készült ételek és a szilvás sütemények volt. A kapuvári tűzoltók nemhiába álltak a tűzhely mellett ebben a nagy forróságban, hiszen mindenkit maguk mögé utasított a pácolt füstölt amúr, amit citromos mártással, burgonyasalátával, tökmagolajos salátával és fokhagymás pirítóssal tálaltak.

A szilvás sütemények kategóriában házi szilvás rétest és szilvalekváros palacsintát készített a csapat, és természetesen a szilvapálinka sem maradhatott ki a repertoárból.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek