A belvárosban kialakított kézműves utcában füstölt húsokat, sajtokat, lekvárokat és mézeket is megkóstolhatnak a látogatók, de a hazai borászatok, pálinkafőzdék és sörfőzdék is bemutatkoznak a rendezvényen. A szervezők felhívják a látogatók figyelmét, hogy a kiállítók csak és kizárólag ellenőrzött és bevizsgált szürkemarhákat és mangalicákat kínálnak az eseményen.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F2025%2520m%25C3%25A1rcius%2F03.28.%2520gasztrofeszt%2F487074147_1161246852679855_1332040055818481105_n.jpg)
A rendezvény a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete, a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete és a Magyar Bivalytenyésztők Egyesülete támogatásával valósult meg.
/https%3A%2F%2Fadmin.sopronmedia.hu%2Fuploads%2F2025%2520m%25C3%25A1rcius%2F03.28.%2520gasztrofeszt%2F487136800_1161246952679845_6252476596570800560_n.jpg)
Részletes program:
Nyitva tartás:
Péntek: 12-20 óra
Szombat: 10-22 óra
Vasárnap: 10-18 óra
Programok:
Péntek, március 28.
12:00 Nyitás
14:00 Gulyásleves előkészítése
15:00 Jako Duo - utcazene
Szombat március 29.
10:00 Nyitás
12:00 Gulyásleves főzése
15:00 Veiger Csaba - utcazene
18:00 Dávid Roland - utcazene
Vasárnap március 30.
10:00 Nyitás
13:00 Jako Duo - utcazene
16:00 Gulyásleves vásárlás: 1 adag 1000 Ft friss kenyérrel